SVEČANOST POTPISIVANJA I URUČIVANJA UGOVORA ZA NAŠ EU PROJEKT „Revitalizacija vinogradarstva Splitsko-dalmatinske županije“

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:novosti

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, 25. siječnja 2018. godine, održano je svečano uručivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz natječaja Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.

Riječ je o ugovorima ukupne vrijednosti 30.039.000,00 kuna, kojima je cilj povećanje uključivanja odraslih osoba u obrazovanje za zapošljavanje te da im se omogući stjecanje prve kvalifikacije i/ili stjecanje više razine kvalifikacije te prekvalifikacije kako bi se povećala razina znanja, vještina i kompetencija odraslih osoba i njihova konkurentnost na tržištu rada.

Svečanoj dodjeli ugovora nazočila je ravnateljica naše škole Marija Kezele kao predstavnik nositelja školskog projekta „Revitalizacija vinogradarstva Splitsko-dalmatinske županije“.

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr

Sadržaj ovog emitiranog materijala isključiva je odgovornost Srednje škole Braća Radić.